torek, 9. junij 2015

PROJEKTIL - NAMESTO UVODA

Šokantne podrobnosti o vseh temačnih ozadjih, škandalih, aferah in prevarah, ki so zaznamovale nastajanje letošnjega Projektila, bomo v prihodnih tednih še razkrivali. Za uvod (ali raje, namesto njega) naj povem samo to, da je bilo prijav na letošnjo delavnico "Projektil" nekoliko malo manj kot ponavadi. Ni jih bilo ravno veliko. Resnici na ljubo je treba priznati, da je bila ena sama.


Vodstvo šole je kot že tolikokrat do sedaj seveda ponovno sprejelo najbolj modro, čeprav vsaj na začetku silno bolečo odločitev: delavnico je po skrajšanem postopku odpovedalo. 

Ampak nekateri profesorji se nikakor nismo dali. Medijska slava ... Če je tako malo zanimanja za pisanje Projektila, to še ne pomeni, da si publika po vseh teh letih izhajanja našega magazina sploh ne želi več. Projektni teden si vsekakor zasluži Projektil, smo rekli, stisnili pesti in glave ter začeli tuhtati ...

Več o razpletu in o ostalih pikantnih podrobnostih bomo, kot rečeno, še poročali. Kar je potrebno tu povedati je, da bomo v uredništvu v prihodnjih dneh, tednih, mesecih in morda celo letih (ali ne, kolegica B. :) poskrbeli, da bodo članki o intrigantnih in frapantnih letošnjih delavnicah sproti objavljeni.

Naše geslo je: česar ni ... ah, daj no. 

Pa prijetno branje! 

UROŠ LUBEJ, urednik

Ni komentarjev:

Objavite komentar